Marlango tanca una programació de luxe per a la desena edició del SIFASOL a Catarroja

L'organització ha penjat el cartell de "no hi ha entrades" per a l'últim dels seus concerts

Guardar

Desena edició del festival SIFASOL de Catarroja
Desena edició del festival SIFASOL de Catarroja

Aquesta nit la 10a edició del festival musical Sifasol posa el fermall d'or amb l'actuació de Marlango. Després de tres jornades que han fet ballar i gaudir a desenes de catarrogins i catarrogines que s'han acostat amb la seua entrada gratuïta a la plaça Llotgeta, arriba el moment de dir adeu a una brillant edició protagonitzada per dones que ha recuperat l'essència del festival, gaudir de la cultura al carrer.

"La veritat és que en el Sifasol sempre apostem per grans artistes amb un caire internacional que ens oferisquen una cosa diferent de la qual proposem durant l'any, si bé és cert que aquesta desena edició hem intentat apostar per una miqueta més de qualitat i internacionalització el que, com s'ha vist en el públic assistent, ha sigut ben rebut", explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura. "Il·lusió renovada en aquest Sifasol que col·labora a mantenir la seua essència com a poble amb espectacles culturals a la fresca com els que hem vist fins ara", conclou Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

Durant les tres primeres sessions el Sifasol ha portat a la plaça Llotgeta diferents apostes musicals d'un gran calibre, com el jazz de la mà de Viktoija Pilatovic i la seua orquestra; el so cubà de Arahí que va mobilitzar amb la seua energia a tota la plaça que va ballar amb la seua música, o les veus del trio Marala, que aquesta vegada sí que van poder portar la seua música en la nostra llengua amb els seus tres accents que van aportar molta riquesa a la seua interpretació.

Els encarregats de tancar aquesta desena edició seran Marlango, qui aquest divendres 1 de juliol a les 22:30 hores posaran potes enlaire la Plaça Llotgeta amb la seua música. Un espectacle per al qual no hi ha entrades i que ha alçat un gran interés dins de la població catarrogina. El tancament daurat a una de les edicions més aplaudides del festival que ja té en l'horitzó una 11a edició en la qual continuarà transmetent aquesta essència de cultura al carrer.

Arxivat a:

Destacats