L'EGM del polígon El Bony de Catarroja seguix fent passos cap a la seua constitució

Guardar

Alcaldessa de Catarroja en la seua intervenció a la jornada informativa
Alcaldessa de Catarroja en la seua intervenció a la jornada informativa

L'Ajuntament de Catarroja ha acollit una nova sessió informativa per part de l'Associació d'Empresaris de Catarroja (AECA) amb l'objectiu de la posada en marxa de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) El Bony.

L'alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, va inaugurar la jornada i va assegurar "el ferm compromís de l'Ajuntament amb este projecte per tal d'impulsar i modernitzar el polígon industrial".

L'acte, que forma part d'un pla estratègic d'activitats informatives dins del conveni entre AECA i l'Ajuntament de Catarroja, va estar conduït per les representants de l'associació empresarial, que van oferir al públic una conferència informativa, i la seua presidenta Patricia Muñoz.

Les diferents empreses i persones propietàries que van assistir, van poder conéixer en la reunió en què consistix el projecte de l'EGM i quins són els passos a seguir per a desenvolupar-lo en benefici individual de cada empresa i en conjunt de totes les que formen esta àrea industrial.
"Si volem que la nostra àrea industrial tinga un impuls i compte amb millores reals és molt important eixa col·laboració entre les entitats públiques i privades", va destacar l'alcaldessa a la seua intervenció.

Es tracta d'una proposta de millora de gestió i modernització de l'àrea empresarial El Bony, que compta amb més de 500 propietaris hui dia, per al desenvolupament econòmic i sostenible de Catarroja.

Precisament, l'EGM és una figura de gestió, manteniment i desenvolupament de serveis de valor afegit en les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i que té un important rol en la representació i intermediació entre els interessos dels propietaris i els de l'Ajuntament.

Destacats