Comença la campanya de teatre en anglés i francés per a l’alumnat de Catarroja

Guardar

Campanya de teatre en anglés i francés per a l’alumnat de Catarroja
Campanya de teatre en anglés i francés per a l’alumnat de Catarroja

Del 12 al 22 de febrer tindran lloc les diverses sessions de teatre en anglés per a l'alumnat dels diferents cicles de Catarroja. La iniciativa posada en marxa per la regidoria d'Educació, encarregada de planificar tota l'oferta socioeducativa, és una de les activitats preferides pels centres escolars i per les famílies, com explica José Cuberos, regidor d'Educació de Catarroja "Quan confeccionem el llistat d'activitats que proposem als centres per complementar la formació acadèmica, ja sabem que el teatre en anglés i francés serà una de les més demandades, perquè fomenta l'aprenentatge d'altres llengues d'una manera divertida".

Entre els objectius d'esta activitat està també familiaritzar a l'alumnat amb la dicció d'actors i actrius natius i natives, facilitar l'aprenentatge espontani de continguts així com motivar a l'alumnat amb una activitat fora de l'aula diferent i divertida, "Es tracta d'una campanya que serveix per a incentivar, no sols la curiositat per les llengües sinó també l'expressió artística dels nostres estudiants" ha remarcat José Cuberos. Al Teatre en anglés participaran tots els centres del municipi i la companyia encarregada dels espectacles serà, com en altres ocasions, La Tourné Teatro.

El dia 23 de febrer arribarà el torn del teatre en francés, per a l'alumnat d'ESO de la Florida, el Centre Coperatiu Larrodé i IES Berenguer Dalamu, que tenen esta llengua com a assignatura optativa.

Destacats