Catarroja passa revista als principals temes en matèria d'Agricultura i Desenvolupament Rural

La vicealcaldessa, Lorena Silvent, ha transmés en una reunió amb el secretari autonòmic Roger Llanes, les necessitats en matèria de manteniment de l'entorn del Port de Catarroja

Guardar

Port de Catarroja
Port de Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la vicealcaldessa, Lorena Silvent, i el regidor del Port de Catarroja, Alejandro García, han mantingut una reunió amb el secretari autonòmic d'Agricultura, Roger Llanes, i el director general d'Agricultura, Antonio Quintana, amb la finalitat de repassar les actuacions en matèria de pesca i entorn del parc natural en el municipi. La reunió ha servit per a tornar a posar en l'agenda temes que col·laboraren a millorar les infraestructures del nostre entorn agrícola i natural.

"L'administració autonòmica i la local tenen total sintonia en els aspectes que afecten Catarroja. Per tant, podem parlar d'una trobada molt profitosa que ha vingut bé per a posar-nos al dia de temes que ens afecten directament, com el manteniment dels canals a l'Albufera o diversos temes relacionats amb el cultiu de l'arròs i la pesca que dia a dia ens arriben a través de les persones interessades", explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

D'aquesta manera des de la secretària autonòmica han recollit una sèrie de demandes transmeses per Catarroja, com és el cas de la col·laboració per al manteniment de les motes del canal i el dragat del Port que serà coordinat pels òrgans responsables de la protecció de l'Albufera.

Arxivat a:

Destacats