La Mancomunitat de l'Horta Sud al costat de l'Ajuntament d'Aldaia llancen una jornada per a instruir a les FCS en la intervenció amb persones amb TEA

La formació tindrà lloc en el TAMA d'Aldaia el pròxim 18 d'abril i serà per a tots els agents de l'autoritat que es vulguen inscriure

Guardar

Jornades de formació per a protocol d'actuació amb persones amb TEA
Jornades de formació per a protocol d'actuació amb persones amb TEA

La Mancomunitat de l'Horta Sud i l'Ajuntament d'Aldaia han creat una Jornada de Formació per a les Forces i Cossos de Seguretat amb l'objectiu de dotar als agents de ferramentes per a poder identificar a una persona amb trastorn de l'espectre autista (TEA). Això pot ajudar a saber controlar la situació en un moment de crisi puntual en una persona reconeguda amb TEA.

La formació tindrà lloc el pròxim dia 18 d'abril en el TAMA d'Aldaia i tindrà una duració d'entre quatre i cinc hores tenint començament a les 9 hores. En esta jornada s'instruirà als agents, d'una banda, des del punt de vista mèdic amb informació sobre la malaltia, peculiaritats del comportament i la inclusió i, d'altra banda, des d'una part pràctica on es presentarà el llibre d'actuació policial i el seu mètode d'utilització per part dels autors.

La manera d'inscriure's al curs es podrà trobar en les xarxes socials de la mateixa Mancomunitat de l'Horta Sud i en les de l'Ajuntament d'Aldaia.

Destacats