La Fira Sabers i Sabors d'Alcàsser tanca aquesta edició amb un nou èxit de participació

Guardar

Fira Sabers i Sabors 2022
Fira Sabers i Sabors 2022

La Fira Sabers i Sabors d'Alcàsser s'ha celebrat, aquest cap de setmana, amb una gran afluència de veïns i visitants. L'edició de 2022 ha tornat a celebrar-se amb gran èxit de participació. L'alcaldessa de la localitat, Eva Zamora, ha mostrat la seua satisfacció per la "gran quantitat de persones que han omplit aquest cap de setmana la plaça del Mercat i voltants. Es tracta d'un esdeveniment que ja està consolidat al nostre poble i que, a més, serveix per a impulsar i visibilitzar el nostre comerç local".

L'ambient festiu ha sigut el gran protagonista en aquesta Fira Comercial i Gastronòmica que ha acollit actuacions musicals i espectacles itinerants, com "Big dancers" d’El Carromato, "Folkifesta" de Folkifesta, "El carrer és nostre!" d'Always Drinking Marching Band, "The Trouoers" de la Finestra Nou Circ, "Yee haw!" de la Banda, "La festa del Rei" de la Banda del Drac, "Vertical" de Brincadeira, així com l'actuació "Grup de metalls" de la SOMU d'Alcàsser.

Un total de 12 comerços i serveis, 17 entitats i associacions i 15 establiments lligats a la gastronomia han format part de l'edició d'aquest any de 'Sabers i Sabors' que, a més, ha comptat amb una fira d'artesania tradicional valenciana i una fira d'atraccions amb cavallets artesanals, jocs d'enginy, laberint musical i carrusel.

Finalment, cal destacar que, al llarg del cap de setmana, no només s'han desenvolupat tallers infantils, com un taller de ceràmica a càrrec de Dbarro ceràmica artesanal o un taller didàctic de música i moviment a càrrec de l'Escola de Música d'Alcàsser Societat Musical Santa Cecília; sinó que, a més, hi ha hagut espai per a la promoció de la campanya "La ruleta dels aliments" de l'equip mediambiental de la Diputació de València a l'estand de l'Ajuntament.

L'alcaldessa Eva Zamora, en el Dia del Comerç Local, ha volgut agrair, així, «la implicació de tots els comerços del poble per fer possible una nova edició d'aquesta Fira». En aquest sentit, ha assenyalat que «des de l'Ajuntament d'Alcàsser continuarem treballant per a promoure i ajudar al nostre comerç local, perquè tenim clar que ells són un dels principals motors econòmics de la localitat».

Arxivat a:

Destacats