Emoció i reconeixement en la gala del 50 aniversari de la Policia Local d'Alcàsser

Durant l'homenatge, es va fer un repàs per la trajectòria del cos resumit en un vídeo documental

Guardar

Homenatge pel 50 aniversari de la Policia Local d'Alcàsser
Homenatge pel 50 aniversari de la Policia Local d'Alcàsser

El Centre Cultural d'Alcàsser va acollir, dijous passat, 17 de novembre, la gal·la homenatge pel 50 aniversari de la Policia Local. Com explica el cap de la Policia Local d'Alcàsser, Fulgencio Torres, «ha sigut un acte molt emotiu on es va repassar l'evolució del cos i es va reconéixer el treball realitzat durant tots aquests anys».

A l'acte va assistir, a més, de la corporació municipal i alcaldes de la comarca – Paiporta, Silla, Benetússer i Beniparrell –; el secretari autonòmic d'Emergències, José María Ángel; caps de Policia i altres col·lectius policials, així com agents ja jubilats; representants de la Policia Autonòmica; de Protecció Civil; el cap del parc de Torrent de Bombers de la Diputació de València; i alts càrrecs de la Guàrdia Civil de la comarca, com el comandant de Paiporta o el tinent de Picassent.

A més, es va comptar amb l'assistència de l'anterior subdelegat del Govern a València, José Roberto González Cachorro, al qual se li va fer un reconeixement per la seua labor, especialment durant la pandèmia, «ja que va demostrar un gran lideratge en la coordinació de les policies locals», ha assenyalat Fulgencio Torres.

Durant la gal·la homenatge, també es va reconéixer el treball dels cinc alcaldes que han fet possible que la Polcía Local d'Alcàsser celebre, enguany, el seu 50 aniversari; així com l'esforç i la dedicació de diferents policies locals per les actuacions executades durant aquest any.

L'acte va concloure amb la projecció d'un vídeo documental que mostrava la transformació del cos de Policia Local durant aquests 50 anys, i un posterior vi d'honor.

L'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, va remarcar «la gran labor que exerceixen diàriament tots els agents que formen part de la Policia Local d'Alcàsser per a garantir la seguretat ciutadana». En aquest sentit, ha assenyalat que «des de l'Ajuntament continuarem treballant per a dotar-los de més recursos que els faciliten el seu treball».

Arxivat a:

Destacats