Correos admet des de hui el pagament de rebuts de l'Ajuntament d'Alcàsser en les seues oficines

Guardar

Oficina Correos
Oficina Correos

Correos i l'Ajuntament d'Alcàsser han subscrit un acord, que ja està operatiu des de hui, per a admetre el pagament dels tributs i impostos del municipi. Gràcies a aquest acord, ja es poden pagar tots els rebuts i liquidacions emesos pel consistori a l'oficina de Correos de la localitat situada al carrer Corts Valencianes, 66, en qualsevol altra de les 112 que l'empresa postal ofereix a la província de València o en alguna de les 2.370 oficines que Correos té a Espanya.

Aquest tipus d'acords estableixen mecanismes de col·laboració per a augmentar i millorar la qualitat dels serveis que es presten en benefici de la ciutadania, un propòsit pel qual treballen totes dues entitats. Amb l'oferta de nous productes i serveis, Correos continua treballant per a impulsar i desenvolupar l'activitat de la seua xarxa d'oficines.

El servei de cobrament de rebuts està dirigit a empreses i organismes públics i permet una gestió de cobraments senzilla, a través de les oficines de Correos. Utilitzant la infraestructura del gir postal, la ciutadania que abone aquest servei pot realitzar els seus pagaments a les empreses i organismes públics adherits al servei, en qualsevol oficina informatitzada de Correos.

En el cas dels pagaments per a organismes i entitats, s'inclou un codi de barres en el rebut amb tota la informació del pagament a realitzar. D'aquesta manera, la transacció es carrega en el sistema de manera automàtica i es millora l'eficiència general del procediment, tant per al ciutadà com per a l'entitat a l'hora de rebre la informació del pagament.

L'organisme o l'empresa rebrà en el seu compte els pagaments realitzats en un termini de 72 hores, juntament amb la informació necessària per a realitzar la comptabilització d'aquests.

L'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, ha assenyalat la importància d'aquests acords «que faciliten i milloren a la ciutadania la realització d'aquesta mena de tràmits i ens ajuden a avançar en la flexibilitat administrativa».

Arxivat a:

Destacats