Alcàsser llança una nova edició del xec escolar per a l'alumnat d'Infantil

Guardar

Xec escolar 2022 2023
Xec escolar 2022 2023

L'Ajuntament d'Alcàsser, a través de la Regidoria d'Educació, ha obert el termini per a sol·licitar el xec escolar 2022-2023 per a l'alumnat d'Educació Infantil – 3, 4 i 5 anys – que atorga una ajuda de 30 euros en concepte de material escolar.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert de l'1 al 31 d'octubre. Preferentment, s'hauran de presentar de manera telemàtica (http://sede.alcasser.es), encara que també es podrà realitzar presencialment en les oficines de Registre de l'Ajuntament d'Alcàsser.

Per a això, serà necessari acompanyar la sol·licitud amb la següent documentació: una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal; una fotocòpia del llibre de família o certificat de convivència; justificant de matrícula; i factures del material escolar per import igual o superior a la subvenció.

Com ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Eva Zamora, «es tracta d'una ajuda més, impulsada des del consistori, que té com a objectiu garantir la igualtat d'oportunitats, però també alleujar a les famílies de la despesa que suposa la compra del material escolar en l'inici del curs».

Arxivat a:

Destacats