Alcàsser continua la seua aposta per fomentar la mobilitat sostenible al municipi

Des de l'Ajuntament s'han impulsat actuacions que han pacificat el trànsit dins del municipi i han incentivat mitjans de transport més sostenibles

Guardar

Carril bici a Alcàsser
Carril bici a Alcàsser

L'Ajuntament d'Alcàsser continua amb la seua aposta per la mobilitat sostenible impulsant actuacions que han promogut l'ús de mitjans de transport més sostenibles, però també la pacificació del trànsit dins del municipi. De fet, en les últimes actuacions realitzades pel consistori s'ha aconseguit ampliar la xarxa ciclista de la localitat, amb l'objectiu d'unir punts de gran afluència a través de carrils bici.

Aquest és el cas del carri bici realitzat a l'avinguda Artal de Foces, que uneix el de Picassent amb el tram ciclista que arriba fins al polígon del Pla. Una actuació que se suma a la construcció del carril bici de l'avinguda Torrent, aprofitant les obres de recondicionament i reasfaltat que s'han dut a terme.

A més, i amb l'objectiu de reduir la contaminació, s'ha utilitzat un tipus de pintura especial en els carrils bici que absorbeix CO₂.

En paraules de l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, «des de l'equip de Govern sabem la importància de continuar avançant per a construir una societat conscienciada en la lluita contra el canvi climàtic. Per això, és vital que des de l'Ajuntament s'impulsen accions que vagen en la línia de la protecció del medi ambient i la creació d'un poble més net, eficient i sostenible».

D'aquesta manera, cal destacar tant la posada en marxa de tres punts de recàrrega de vehicles elèctrics, que es troben en funcionament a la plaça del Castell, al carrer Gremis i a l'avinguda Joanot Martorell; com l'entrada en vigor de la iniciativa 'Alcàsser, Ciutat 30' que ha permés la pacificació del trànsit dins del municipi i, per consegüent, un Alcàsser més amable. En aquest punt, cal destacar el tancament del centre de la localitat al trànsit rodat a les vesprades, amb l'objectiu d'afavorir la mobilitat dels vianants.

«Des de l'Ajuntament tenim clar que continuarem en el camí de la promoció de la mobilitat sostenible, com una peça clau per a la consecució de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca la Unió Europea», ha conclòs Zamora.

Destacats