Vint dones treballaran i es formaran en els tallers d'ocupació de Rafelbunyol

Guardar

Tallers d'ocupació de Rafelbunyol
Tallers d'ocupació de Rafelbunyol

Hui han donat començament els tallers d'ocupació de Rafelbunyol. Uns tallers que per primera vegada estan ocupats únicament per dones i que han sigut possibles gràcies a la subvenció de 532.480 € de LABORA.

"Treballem per la igualtat d'oportunitats i la millora de l'accés al mercat laboral de les dones. La continuïtat d'aquests programes de foment de l'ocupació en el municipi, engegades amb el suport altres administracions, és importantíssim perquè les alumnes, parades de llarga durada, reprenguen la seua carrera professional" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

"Tenim com a màxima prioritat oferir recursos per a la millora de l'ocupabilitat. Aquest programa mixt d'ocupació i formació ens permet contractar a 20 alumnes-treballadores i quatre professionals, que formen l'equip directiu i docent durant un any" assegura Sandra Arnedo, regidora d'Ocupació.

Les dues especialitats formatives d'enguany són Serveis Administratius i Atenció Sociosanitària de Persones Dependents en Institucions Socials, permetent-les fer les pràctiques també en la localitat. El grup d'atenció sociosanitària realitzarà les pràctiques formatives en la Residència Verge de Miracle, i el grup d'administració recolzarà a les diferents dependències municipals.

Destacats