Tornen les rutes de senderisme a Rafelbunyol

Guardar

Participants en les rutes de senderisme de Rafelbunyol.
Participants en les rutes de senderisme de Rafelbunyol.

L'Ajuntament de Rafelbunyol torna a posar en marxa una de les activitats esportives més demanades per la població: les rutes de senderisme.

Una activitat mensual, organitzada la regidoria d'Esports a través de l'empresa Guiant-t, amb gran acceptació i participació veïnal.

Rutes de distintes dificultats i llargàries per punts de tota la Comunitat Valenciana que es posen en marxa amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania dels beneficis de l'activitat física per a la salut.

"Amb aquestes rutes volem promoure un estil de vida saludable i conscienciar als veïns i veïnes de la importància de cuidar el medi ambient mentre fan activitat física" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

"Hem escoltat les peticions populars i en quant hem tingut el personal i els mitjans per a reprendre aquesta activitat no hem dubtat a tornar-la a posar en marxa. Es tracta d'una de les activitats esportives amb més èxit en la nostra localitat que enguany de segur gaudiran de la mateixa acceptació entre els amants de l'esport i la natura", assegura Rosa Azor, regidora d'Esports.

La primera d'aquestes rutes serà el 28 de gener al Castell de Serra i la Ruta de les Fonts. Una marxa de dificultat mitjana de més de 4 hores de durada a la qual es podrà inscriure qualsevol persona interessada a participar a partir del dia 17.

Destacats