Segona edició del projecte Street Art Young de Rafelbunyol

Guardar

Primera sessió del SAY de Rafelbunyol
Primera sessió del SAY de Rafelbunyol

Ha començat el Street Art Young (SAY). Un projecte posat en marxa per segon any consecutiu per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

Es tracta d'un projecte multidisciplinari que inclou xarrades, dansa urbana, scotter i skate freestyle, una visita per l'art del barri del Carme de València i la participació en el Festival de Cultura Urbana Rafelbunyol Final de Trajecte (RFT) amb un grafiti propi.

"Amb el SAY volem generar un espai participatiu i d'interacció entre joves, amb valors ètics, consciència social, un treball orientat a erradicar discursos d'odi, i mostrar el rerefons real d'una declaració d'intencions com és l'art urbà" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

"Tant l'art urbà com la joventut tenen molt a dir. Raó per la qual, hem apostat de nou per aquest projecte a través del qual, a més, volem involucrar als i les joves en la creació d'un nou skatepark acord a les seues necessitats" assegura Alfons Lucas, regidor de Joventut.

La primera sessió del SAY va tindre lloc ahir a l'Espai Jove. En aquesta jornada, els joves membres Crew del SAY realitzaren el disseny de la peça que realitzaran al RFT, el pròxim 1 d'octubre. Acordaren que volien representar amb la seua obra i feren l'esbós. A més, parlaren de colors, de línies i traç coordinats per l'artista local, Joel.

La vesprada va concloure amb una xarrada sobre les primeres representacions femenines en el món del grafiti i el seu impacte en el moment actual, impartida pel TIS municipal.

Destacats