La residència de Rafelbunyol inverteix més de 90 mil euros per a millorar mobiliari i instal·lacions

Guardar

Residència a Rafelbunyol
Residència a Rafelbunyol

La Residència Virgen del MIlagro renova les seues instal·lacions per a oferir un millor servei als seus majors. Una inversió de 93.975,28 € que ha sigut possible gràcies a la subvenció de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de 80.770,38 €.

"El benestar dels nostres majors és la nostra màxima prioritat. El pas dels anys havia deixat desfasat l'equipament i algunes àrees com la zona de la cuina havia de substituir-se per a adequar-se a la normativa actual. Aquesta inversió suposarà, sens dubte, una millora en la qualitat de vida de les persones residents" assegura Fran López, alcalde de la localitat.

Nou mobiliari per a l'atenció directa a l'usuari, l'adquisició de nou equipament de rehabilitació i sociosanitari, l'adaptació a les noves necessitats tecnològiques i la compra de material són algunes de les millores dutes a terme amb aquesta renovació.

L'antiguitat de les instal·lacions, datades de l'any 2000, juntament amb l'obsolescència i falta d'adequació a la tecnològica actual, feia necessària la seua renovació per a oferir la major qualitat d'atenció a les persones usuàries i, per punt, al seu benestar.

Material de fisioteràpia i sanitari d'atenció directa d'infermeria, mobiliari de descans com a butaques reclinables, maquinària per a l'assistència de la condícia i higiene de les persones residents, tals com a cadires de dutxa, arnesos per a usuaris amb estómacs grans, o una grua de bipedestació, millores en la cuina i modernització de molts dels mobles són algunes de les incorporacions adquirides a través d'aquesta subvenció per a projectes d'inversió en matèria d'equipament, vehicles, obres i projectes d'obres en l'àmbit de la igualtat i les polítiques inclusives.

Destacats