Rafelbunyol inverteix 48.000 € en les instal·lacions de la piscina coberta

Guardar

Piscina coberta de Rafelbunyol
Piscina coberta de Rafelbunyol

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha millorat les instal·lacions de la Piscina Coberta del Complex Esportiu l'Illa del Raspall. Una obra en la qual el Consistori ha invertit 48.388,37 €, despesa que ha sigut possible gràcies al finançament amb part de l'alienació de parcel·les del Sector IV pertanyents al patrimoni públic de sol PMS.

La regidoria d'Esports amb l'objectiu de donar el millor servei als usuaris del Centre ha fet obres a la piscina municipal per tal d'eliminar el paviment flotant de fusta existent a la platja de la piscina coberta municipal i substituir-la per altre paviment ceràmic antilliscant especial per a piscines.

"Treballem per millorar i actualitzar de manera constant les nostres instal·lacions, adaptant-les a les necessitats que van sorgint. Fem polítiques on la ciutadania és el centre i amb l'única finalitat de donar-los els millors serveis possibles" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

"A Rafelbunyol tenim una àmplia oferta d'instal·lacions esportives i volem que totes estiguen en les condicions òptimes. Gràcies a l'esforç del regidor de l'anterior legislatura i a l'equip tècnic, hem pogut fer aquesta inversió com a forma de fomentar la pràctica de l'esport i d'una vida saludable entre el nostre veïnat" assegura Rosa Azor, regidora d'Esports.

Unes millores necessàries per a evitar problemes futurs, ja que baix aquest paviment flotant de fusta existia una cambra d'aire on es multiplicaven els xilòfags i produeixen falta de salubritat en aquesta piscina.

Destacats