Rafelfestival aconsegueix la X Edició eixint al carrer de Rafelbunyol i al matí

El Festival de Música Contemporània "Rafelfestival" es consolida amb la seua desena edició, amb una programació per a nous públics i concentrada en 5 dies.

Guardar

Façana principal de l'AJuntament de Rafelbunyol
Façana principal de l'AJuntament de Rafelbunyol

Per primera vegada el festival concentra la seua programació en 5 dies i inclou sessions matinals per als Instituts.

"Continuem apostant per difondre la música de nova creació, sumant al projecte els i les més joves. Pensem que és una manera d'atraure nou públic i donar a conéixer la  música contemporània a la joventut, al mateix temps que coneixen l'Auditori perquè l'incorporen a les seues pràctiques culturals" assegura  Alicia Piquer, regidora de Cultura.

Una programació composta per artistes de molt de nivell com són Maria Rubio, Josep Furió, Paco Baroc Vicente Campos, com a solistes i Claire Adams que estrenarà la seua obra de solista al costat de la seua banda.

El festival comptarà amb el duo de París "Bazar Elèctrique" que treballen amb l'electrònica, sumant-se a la ferma aposta per les noves tecnologies, sobre les quals girarà tot el festival. "Treballem per intentar arribar cada vegada més al públic, fent una proposta artística que puga ser vàlida per a qualsevol persona i es puga gaudir sense haver de ser un erudit" afirma el director artístic del Rafelfestival, Miguel Ángel Berbis.

Així mateix, comptarem amb el grup "Amores Grupo de Percusión" al costat de "Alxarq Percussió" grup resident de l'Auditori de Rafelbunyol, en una producció en homenatge al llorejat compositor del Segle XX Xenakis; amb "Vertixe Sonora de Vigo" i la seua proposta de música i  dansa; i "[email protected] Hip hop" que repeteixen amb el seu espectacle multimèdia de dansa, vídeo i electrònica. A més, enguany participarà la Banda de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol en un concert de solistes amb un nou repertori i una estrena del mateix director Ximo Tarín Micó.

Finalment, una altra novetat del festival serà el concert a peu de carrer, el diumenge abans del concert de la banda en l'entrada de l'Auditori, d'Aurelio Elder, membre del grup parisenc, amb guitarra elèctrica i 8 altaveus "amb la intenció que la gent que està passejant veja les coses que estan passant en el Rafelfestival i es puga acostar" afig el director del Rafelfestival.

Arxivat a:

Destacats