Rafelbunyol entrega 1.100 agendes escolars contra la violència de gènere

Guardar

Rafelbunyol entrega 1.100 agendes escolars contra la violència de gènere
Rafelbunyol entrega 1.100 agendes escolars contra la violència de gènere

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha lliurat 1.100 agendes escolars contra la violència de gèneres a l'alumnat de l'IES, el Centre de Formació de Persones Adultes, el TALLERAM, el PFQB de Fusteria metàl·lica i personal del Consistori.

"Treballem en la igualtat des de la coeducació i el respecte, incidint en la joventut per a contribuir a construir una societat més igualitària que rebutge els rols de gènere i les actituds masclistes", afirma Alicia Piquer, regidora d'Igualtat.

Els continguts d'aquestes agendes promouen la reflexió a partir de recursos, exemples i recomanacions per a lluitar contra la violència de gènere, tractats amb imatges atraients, a través de diferents apartats pràctics i útils.

"Volem una igualtat real i efectiva, amb aquestes ferramentes didàctiques d'ús quotidià, fem arribar a les i els nostres joves importants missatges contra la violència masclista i a favor dels drets de les dones", assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Una iniciativa emmarcada dins del Pla Municipal d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere que té la coeducació com un dels seus pilars fonamentals, i subvencionada per la Regidoria d'Igualtat.
A més, es tracta d'una agenda sostenible, realitzada amb paper lliure de clor i procedent de boscos sostenibles.

Destacats