Rafelbunyol inverteix més de 300 mil euros en la millora de les seues zones industrials

Guardar

El municipi valencià de Rafelbunyol
El municipi valencià de Rafelbunyol

Un total de 201.344,38 € s'han destinat a la millora del Polígon industrial l'Horteta i 119.124,01 € al Polígon Industrial Sector V. Unes inversions que han sigut possibles gràcies a la subvenció de l'IVACE.

"Des de 2018 portem immersos en aquest pla de millora de les nostres zones industrials. Primer va ser l'àrea del polígon industrial de l'Horteta i ara també, gràcies a les ajudes rebudes, hem pogut implementar els serveis del polígon del Sector V" afirma Santiago Bellver, regidor d'Obres Públiques.

"L'àrea industrial de Rafelbunyol té moltes fortaleces que hem d’aprofitar per a consolidarles. Treballem estretament amb l'associació empresarial del nostre polígon, escoltant les seues necessitats i fent tot el que està al nostre abast per a l'enfortiment d'un dels grans pulmons econòmics de Rafelbunyol" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Juntament amb la millora de l'enllumenat públic que suposarà un considerable estalvi energètic, la repavimentació i millora de l'asfaltatge de les zones més transitades, l'ampliació dels sistemes de vigilància i la millora de la senyalització vertical de trànsit i identificació de carrers, s'ha dut a terme la implementació d'altres serveis de cara a la ciutadania.

Unes actuacions que tenen a veure amb la millora la mobilitat urbana, amb l'ampliació del carril bici i la millora de les zones verdes de tots dos polígons, tant la regeneració de zones danyades, com la creació de noves àrees que facen aquest àmbit més saludable.

Destacats