Rafelbunyol instal·la una nova font d'aigua potable, filtrada i refrigerada

Guardar

nova font d'aigua potable a Rafelbunyol
nova font d'aigua potable a Rafelbunyol

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha instal·lat una nova font d'aigua potable, filtrada i refrigerada en la plaça de la Puríssima. Un servei, impulsat amb la col·laboració de Global Ommiun per a fomentar el consum d'aigua de l'aixeta i promoure que la ciutadania emplene gratuïtament les seues botelles d'ús personal al carrer, afavorint la reducció d'ús de plàstics.

"És una iniciativa emmarcada en els nostres projectes d'ODS a l'Agenda 2030 per fer un Rafelbunyol més sostenible. Aquesta font no sols ajudarà a reduir els plàstics, sinó que servirà com a recurs per a conscienciar a la ciutadania de beure aigua de l'aixeta en lloc de la compra embotellada" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Es tracta d'un Punt de Subministrament d'Aigua Declorada i Temperada per a Farciment de Botelles d'Ús Personal (PUSDAR) que està situat en un centre neuràlgic de la localitat com és la plaça de la Puríssima. Un PUSDAR que ja té la gran experiència de la capital de València i la seua gran xarxa de punts de subministraments.

"Pretenem millorar la gestió de l'aigua i millorar la qualitat de vida de la ciutadania, gràcies a aquestes instal·lacions que dispensen aigua freda o temperada, regulada en funció de les necessitats de l'època de l'any", ha explicat Santiago Bellver, regidor responsable del Cicle Integral de l'Aigua.

Destacats