Rafelbunyol informa sobre les ajudes de la UE a empreses i autònoms

Guardar

Reunió sobre les ajudes de la UE a empreses i autònoms de Rafelbunyol
Reunió sobre les ajudes de la UE a empreses i autònoms de Rafelbunyol

L'Oficina de Fons Europeus de Rafelbunyol va portar a terme ahir la segona jornada informativa sobre ajudes europees. La jornada, anomenada "Berenar Rafel Next", es va desenvolupar a la Biblioteca i va ser tot un èxit de participació.

Una iniciativa emmarcada en el pla formatiu a pimes i autònoms, amb l'objectiu de fer de pont entre les oportunitats que ofereix la Unió Europea i el teixit comercial i empresarial del municipi.

"Volem que les nostres empreses, comerços i persones emprenedores traguen el màxim partit a les ajudes europees i aprofiten les oportunitats del Next Generation. Raó per la qual considerem molt necessari aquest tipus d'activitats informatives", afirma Sandra Arnedo, regidora de Comerç i Indústria.

"Els fons europeus són una oportunitat per al desenvolupament del nostre poble que no podem desaprofitar i, per això, hem fet una forta aposta per ells. Des de l'Ajuntament a través de la nostra Oficina de Fons Europeus ajudem la nostra ciutadania a accedir a aquestes ajudes", assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Durant la jornada es van donar a conéixer les ajudes per a la contractació de personal per a 2024, amb la col·laboració de Strat Consultores, ajudes de millora de la digitalització, ajudes per a instal·lacions d'autoconsum, per a l'adquisició de vehicles elèctrics i ajudes a la internacionalització de les empreses, a més de resoldre dubtes sobre com tramitar-les.

Destacats