Rafelbunyol incorpora una APP per a la reserva d’espais esportius municipals

Guardar

Complex de Rafelbunyol
Complex de Rafelbunyol

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol, en una aposta per la modernització dels serveis municipals dirigits a la ciutadania, ha incorporat una app per a la reserva d'espais en les instal·lacions esportives municipals, concretament per al lloguer de pistes de pàdel, tenis i futbol del Complex Esportiu l’Illa del Raspall.

Es tracta d'una aplicació ràpida i intuïtiva, disponible tant per a Android com per a IOS, i que presenta diferents avantatges per a les persones usuàries, des de la reserva fins al pagament de les pistes esportives.

“La modernització de l’Administració Pública i de tots els tràmits és una prioritat per a nosaltres ja que suposa una millora en la qualitat de vida de la nostra ciutadania, acurtant els temps d’espera i evitant els desplaçaments innecessaris” afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

“Volem fomentar l’esport i els hàbits de vida saludables. Sabem que moltes persones no tenen temps d’apropar-se al Complex per a reservar les instal·lacions i volem posar-se ho fàcil. Les nostres instal·lacions esportives son utilitzades per els veïns i les veïnes de la nostra localitat però també per un important nombre de persones d’altres municipis” assegura Rosa Azor, regidora d’Esports.

Un software de reserva i control d’accés a les instal·lacions esportives que suposarà tindre un servei operatiu 24 hores i 365 dies, sense necessitat de desplaçar-se a les pròpies instal·lacions per a fer la reserva, encara que per descomptat també es podrà fer de manera presencial a la recepció de la piscina coberta, o combinar ambdues mètodes, es a dir, reservar en línia però pagar in situ.

 

Destacats