Rafelbunyol impulsa un canal municipal de difusió agrícola

Guardar

Reunió de la Regidoria d'Agricultura de Rafelbunyol
Reunió de la Regidoria d'Agricultura de Rafelbunyol

La Regidoria d'Agricultura ha dut a terme una reunió informativa consultiva amb els pagesos i les pageses de Rafelbunyol, amb l'objectiu d'escoltar i atendre les seues propostes i necessitats.

Una reunió informal a la qual van acudir diversos perfils professionals, des de propietaris de grans explotacions agrícoles, fins a agricultors ocasionals, passant per professionals dedicats a la venda o dedicats a la xicoteta agricultura ecològica. Una cita que ens va permetre veure el panorama local en conjunt

"Som conscients de la importància de treballar en coordinació amb el sector agrícola per a aconseguir el desenvolupament econòmic i el benestar dels productors del nostre camp" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

"Volem fomentar el nostre sector agrícola i fer-ho més competitiu, sostenible i resilient, fent d'aquest sector una alternativa real d'ocupació. Millores que passen per a escoltar necessitats específiques del sector en la nostra localitat" assegura Mario Carrera, regidor d'Agricultura.

A la reunió es va tractar la importància de millorar la formació i actualització de les persones que es dediquen a l'agricultura, així com la rellevància d'accedir a les diferents ajudes i subvencions que moltes vegades no es demanen per la falta de coneixement sobre la seua existència.

En detectar aquesta falta d'informació, es va decidir fer un canal de difusió municipal de whatsapp, una nova finestra a la disposició del sector agrari de Rafelbunyol amb la finalitat de difondre ajudes disponibles, jornades formatives com el quadern de camp i qüestions relacionades amb l'agricultura de la localitat.

Destacats