Rafelbunyol estrena una nova zona de Parkour

Guardar

Zona parkour a Rafelbunyol
Zona parkour a Rafelbunyol

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha obert al públic la seua nova zona de Parkour, un servei molt demanat entre la joventut del municipi.

Aquestes noves instal·lacions de Parkour es troben dins del Parc Ausiàs March i son part de les múltiples millores que s'han portat a terme dins d'aquesta important zona verda del municipi. "Mitjançant aquestes infraestructures volem fomentar l'esport i oci saludable entre la joventut. Hem escoltat les propostes dels i les nostres joves als processos participatius portats a terme i amb aquest parkour donem resposta a les seues inquietuds", afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Una inversió de més de 48.000 euros, que ha sigut possible gràcies a la subvenció de l'IVACE, amb la qual, a més d'aquesta construcció, s'han substituït els jocs deteriorats i el seu paviment per taules de pícnic i una nova zona verda, creant una nova àrea d'esplai totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

"Millorar la qualitat de vida i els serveis oferits a la nostra ciutadania és prioritari per a nosaltres. Treballem per a cuidar les zones verdes, invertint en un oci saludable i en noves zones per gaudir en família dins del nostre poble i sense necessitat d'agafar el cotxe", assegura Mario Carrera, regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible.

Totes aquestes obres es troben incloses en el pla de millora del polígon industrial de l'Horteta i les seues zones verdes que s'està duent a terme des de 2018.

Destacats