Rafelbunyol es prepara per a la nit de disfresses

Guardar

Disfresses de Rafelbunyol
Disfresses de Rafelbunyol

Rafelbunyol celebra hui la nit de disfresses amb un gran dispositiu de seguretat que garantirà la tranquil·litat de les vora 8000 persones que es preveu acudeixen a la festa.

L'Ajuntament repetirà un any més el seu operatiu especial de seguretat, avalat pels positius resultats d'anys anteriors, amb l'objectiu que l'afluència de persones procedents d'altres poblacions no genere problemes de seguretat ciutadana.

El dispositiu especial de seguretat, realitzat conjuntament per la Policia Local i la Guàrdia Civil, reunirà a més de 130 efectius, entre els quals també intervenen la Policia de la Generalitat, voluntariat de Protecció Civil i personal sanitari.

Dins de la campanya "Tinguem la Festa en Pau", com cada dia en què es preveu gran afluència de gent, s'ha habilitat un Punt Violeta. Aquest punt, instal·lat al carrer Magdalena, via principal del transcurs de la festa, serà un punt de referència per a acudir en primera instància i esperar a la intervenció dels cossos de seguretat.

Ferrocarrils de la Generalitat ha ampliat el servei de metro de la Línia 3 durant tota la nit per a facilitar l'arribada i l'eixida del municipi sense els vehicles particulars.

A més, per a evitar possibles danys i lesions, es reitera la prohibició d'accedir amb envasos de vidre, botelles, gots i recipients similars al municipi.

Donat que el nucli urbà del municipi està tancat per evitar la confluència de vehicles i vianants, s'ha habilitat zones d'estacionament als polígons i zones allunyades del centre i es prohibeix estacionar en la via pública des de les 20.00 hores de hui fins a les 09.00 hores de dissabte als carrers tallats a la circulació.

El trànsit en el centre de la localitat serà tallat a les 20 hores, excepte per al veïnat que disposarà fins a les 21 hores per a accedir als seus domicilis.

Destacats