Rafelbunyol contracta durant un any a 6 persones desocupades gràcies als programes Empuju i Explus

Guardar

Persones beneficiàries dels programes Empuju i Explus a Rafelbunyol
Persones beneficiàries dels programes Empuju i Explus a Rafelbunyol

Sis persones desocupades s'han incorporat hui a la plantilla de l'Ajuntament amb un contracte d'un any gràcies als programes Empuju i Explus subvencionats per la Generalitat Valenciana a través dels Fons de la Unió Europea.

"Aquests nous llocs de treball serviran de suport i enfortiran la plantilla de l'Ajuntament, a més de donar als nostres veïns o veïnes una importantíssima oportunitat de començar o retornar al món laboral" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Un any més, Rafelbunyol ha aprofitat el programa de subvencions d'ocupació per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, EMPUJU per a la contractació de 3 administratives, que reforçaran les àrees de Cultura, Biblioteca i l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Per altra banda, del programa EXPLUS, Programa de subvencions d'ocupació per a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència), s'han contractat a dos operaris de neteja de via pública i un peó de serveis múltiples.

Tots dos programes són finançats per la Generalitat Valenciana a través dels Fons de la Unió Europea, destinats a foment de l'Ocupació, que han suposat rebre una subvenció per import de 58.295,61 €, en el cas del programa EMPUJU, i de 52.688,66 €, en el cas del programa EXPLUS.

Destacats