Més de 90 xiquets i xiquetes participen al Concilia la Pasqua de Rafelbunyol

Les xiquetes i xiquets de Rafelbunyol gaudiran d'activitats lúdiques, esportives i de jocs grupals, en esta escola posada en marxa per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral

Guardar

Concilia la Pasqua de Rafelbunyol
Concilia la Pasqua de Rafelbunyol

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha posat en marxa, per tercer any consecutiu, una escola conciliadora per a este període festiu.  Es tracta d'una activitat que ha començat hui i en la qual participaran fins al 5 d'abril més de 90 participants d'entre 3 i 12 anys.

Durant estos dies "les xiquetes i xiquets de Rafelbunyol gaudiran d'activitats lúdiques, esportives i de jocs grupals, en esta escola posada en marxa per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral en este període de vacacions escolars de Setmana Santa" declara Alfons Lucas, regidor d'Educació, Infància i Joventut.

"Estos tipus d'escoles conciliadores, com a mostra l'alta participació, són molt necessàries i molt demanades per les famílies. Es tracta d'una alternativa lúdica per als més xicotets i xicotetes de la casa, alhora que afavorim la conciliació familiar" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Destacats