II Edició de "Mou-te pel canvi" a Rafelbunyol per a commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat Urbana Sostenible

Guardar

Façana principal de l'AJuntament de Rafelbunyol
Façana principal de l'AJuntament de Rafelbunyol

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha posat en marxa, per segon any consecutiu, la iniciativa "Mou-te pel canvi" per a commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat Urbana Sostenible que tindrà lloc fins al divendres 22 de setembre.

Una iniciativa impulsada per la regidoria de Joventut i la regidoria de Mobilitat que promou el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.

"Després de l'alta participació en la primera edició, tornem a organitzar aquesta setmana que treballa de manera transversal, involucrant a tota la ciutadania i posant el focus en la joventut, amb la col·laboració de la comunitat educativa, en la sensibilització sobre la mobilitat sostenible i la importància de l'ús de transports alternatius més verds" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol

Una campanya de sensibilització a través de xarxes socials, punts d'informació, un racó de llibres recomanats a la Biblioteca i tallers que es desenvoluparan per a fomentar la mobilitat sostenible.

"Continuem fomentant iniciatives que prioritzen la reducció del transport individual motoritzat en benefici dels sistemes col·lectius i d'altres formes no motoritzades de transport, desenvolupant al mateix temps aquelles maneres que fan compatibles la seguretat viària i la defensa del medi ambient i garantint, d'aquesta forma, una millor qualitat de vida per a la ciutadania" assegura Mario Carrera, regidor de Mobilitat.

A més, tindrà lloc una marxa en bici impulsada per l'IES Rafelbunyol a la qual participara també l'alumnat del CEIP Verge del Miracle i del CEIP Els Germanells.

Més de 200 alumnes faran, aquest divendres, una ruta en bici per a fomentar l'ús del transport no contaminat que conclourà en el parc on la regidoria de Joventut ha programat una sèrie de tallers amb la col·laboració de l'Espai Jove, la regidoria d'Esports, Discomon i la Mancomunitat de l'Horta Nord.

Destacats