Garri Campanillo estrena a Rafelbunyol el seu disc de poemes de Vicent Penya

Guardar

Garri i Penya en la presentació del poemari
Garri i Penya en la presentació del poemari

El cantautor local Garri Campanillo presenta demà el seu nou disc en un concert a l’Auditori Rafelbunyol. “Per tot arreu” converteix en música la poesia d’uns dels nostres veïns més cèlebres, Vicent Penya.

Aquest projecte forma part d'una de les línies estratègiques de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol de posar en valor i ajudar a créixer als creadors locals. 

“Fomentar la Cultura i donar suport a la creació local ha sigut sempre una de les nostres prioritats. En aquest cas, es tracta de dos dels talents més reconeguts de Rafelbunyol, d'una banda l'escriptor Vicent Penya amb un llarg i llorejat recorregut com a escriptor i el músic Garri Campanillo que fa un disc a partir els poemes de Vicent Penya” afirma Alicia Piquer, regidora de Cultura.

“Apostem pel talent del nostres veïns i veïnes. Com no podia ser d’altra manera, l’Ajuntament se sent molt orgullós d’impulsar un projecte com aquest que compta amb dos del genis artístics de Rafelbunyol” assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

El concert començarà a les 19 hores, i encara es poden adquirí entrades, però abans a les 18:30 hores tindrà lloc la signatura de llibres de Vicent Penya i de discos de Garri.

Al concert, Garri estarà acompanyat de Josep Vicent Tallada, Samuel Iborra, del pianista Eric Simone i del baixista Eduard Andreo.

Un concert, que com el CD que presenta, consta de deu poemes musicats de tota la trajectòria de Vicent Penya des del seu primer llibre de poesia de “Desig de terra” fins a l'últim poemari “Cims i abismes”.

Destacats