L'Espai Jove de Rafelbunyol acull la inauguracion del programa 'Jove Oportunitat'

Guardar

Inauguración del JOOP a Rafelbunyol
Inauguración del JOOP a Rafelbunyol

Aquest matí en l'Espai Jove de Rafelbunyol s'ha inaugurat el programa 'Jove Oportunitat' (JOOP) de l'IVAJ impulsat per la Mancomunitat de l'Horta Nord. Un programa dissenyat per a aquells i aquelles joves entre 16 i 21 anys que no tenen motivació per a continuar estudiant o incorporar-se al món laboral.

El president de la Mancomunitat l'Horta Nord i alcalde de Rafelbunyol, Fran López, juntament amb Cristina Civera, vicepresidenta de la Mancomunitat l'Horta Nord i responsable de l'àrea de Joventut, el regidor Mario Carrera en representació del regidor de Joventut, s'han encarregat de rebre als 15 participants i donar-los la benvinguda a la primera sessió.

"És una gran satisfacció proporcionar des de la Mancomunitat noves oportunitats a qui moltes vegades se'ls ha dit que no valen o que no tenen futur. Les oportunitats no s'acaben, però s'han de perseguir, i ací us ensenyaran com heu de fer-ho", va transmetre Fran López, president de la Mancomunitat de l'Horta Nord.

"Amb aquest programa pretenem reduir la taxa d'Abandó Educatiu Primerenc treballant la motivació, l'autoestima i el canvi d'actitud com a requisit previ a tornar a estudiar" assegura Alfons Lucas, regidor de Joventut i Educació.

Durant aquest període de temps es podran preparar a les proves d'accés a l'FP de grau mitjà, proves lliures d'obtenció del títol d'ESO o les proves de competències claus per a accedir a certificats de professionalitat.

Destacats