La Casa de la Cultura de Rafelbunyol millora la seua accessibilitat a través del Pla d'Inversions

Guardar

Casa de Cultura Rafelbunyol
Casa de Cultura Rafelbunyol

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha millorat l'accessibilitat i eliminat les barreres arquitectòniques de la Casa de la Cultura perquè totes les persones puguen fer ús dels múltiples serveis que alberga al seu interior.

L'Espai Actua, l'Espai Jove, les sales d'assajos i la sala d'usos múltiples són ara més accessibles gràcies a la supressió de l'escaló d'entrada a l'edifici pel carrer Màrtirs i la seua substitució per una rampa d'accés d'1,50 m.

"Treballem per un Rafelbunyol més sostenible i accessible del que puga gaudir tot el veïnat. Aquesta intervenció millorarà la qualitat de vida de la nostra ciutadania. Una obra que es troba inclosa en un pla global de rehabilitació de la zona centre i que renovaran l'aspecte d'una de les àrees més transitades" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Aquesta millora que ha sigut possible gràcies al Pla d'inversions 2020-2021 de la Diputació Provincial. Un ambiciós projecte amb múltiples actuacions que s'estan portant a terme per la urbanització de l'entorn de la Plaça de la Puríssima i que té un cost total de 221.000 €

"Voreres més amples, millor senyalització, la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i la millora de la xarxa de drenatge, són algunes de les importants actuacions que estem portant a terme en el centre neuràlgic del nostre municipi", afirma Mario Carrera, regidor de Desenvolupament urbà sostenible.

El projecte inclou la pavimentació amb actuacions en les voreres i calçades de Camí Fondo, Màrtirs, Calvari i Magdalena, renovació i actualització de les xarxes de comunicacions, aigua potable, baixa tensió i enllumenat a més la millora de la senyalització de l'àrea i l'ampliació de punt d'arreplegada en la xarxa de drenatge per a facilitar l'evacuació de les aigües pluvials.

Destacats