Les biblioteques de la Línia 3 del Metro organitzen la II Mostra Comarcal Bibliomurals a Rafelbunyol

Guardar

Club de pilota en la mostra local de Rafelbunyol
Club de pilota en la mostra local de Rafelbunyol

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol, a través de la Biblioteca Pública Municipal, inaugurarà aquest divendres la II Mostra Comarcal Bibliomurals que aquest any gira entorn del tema de "La Pilota Valenciana".

La mostra comarcal Bibliomurals es un projecte promogut per les Biblioteques Línia 3 del Metro per a visibilitzar la seua acció conjunta en activitats de promoció del llibre i la lectura als municipis adherits a l'associació.

L'alcalde de Rafelbunyol i també president de la Mancomunitat de l'Horta Nord ha destacat la "iniciativa dels bibliotecaris i bibliotecàries dels municipis adherits al projecte per a posar en marxa activitats culturals involucrant als centres educatius de primària dels municipis". En aquest cas, afegeix, "cal agrair-los que hagen triat com a tema la Pilota Valenciana perquè els xiquets i xiquetes dels nostres pobles s'acosten més al nostre esport autòcton".

La II Mostra Comarcal Bibliomurals "La Pilota Valenciana" ha tingut un primer recorregut en cada municipi on ha participat l'alumnat de 5é i 6é de primària dels distints CEIPS. De cada mostra municipal, s'han triat dos representants per a compondre la mostra comarcal que després de la inauguració a Rafelbunyol recorrerà els distints pobles participants.

"Les Biblioteques de la Línia 3 del Metro estan construint un projecte col·laboratiu molt interessant per a traslladar a la ciutadania que les biblioteques són agents culturals que realitzen activitats de foment de la lectura més enllà dels mateixos edificis, com és aquesta activitat o la dels llibres viatgers", indica Alicia Piquer, regidora de Cultura.

En aquesta segona convocatòria han participat un total de 150 bibliomurals dels que 13 procedents d'Alboraia, Foios, Albalat dels Sorells, Museros, Massamagrell, la Pobla de Farnals i Rafelbunyol componen la mostra que es podrà visitar a la Biblioteca Municipal des del divendres 26 a les 18:30 hores fins al 6 de febrer.

Destacats