La Biblioteca Municipal de Rafelbunyol acull la presentació del nou poemari "CIMS I ABISMES" de Vicent Penya

El reconegut autor local Vicent Penya presentarà aquesta vesprada, a les 19 hores a la Biblioteca Municipal, el seu últim llibre, un poemari titulat "Cims i Abismes"

Guardar

Cartell presentació del poemari "Cims i Abismes"
Cartell presentació del poemari "Cims i Abismes"

"Vicent Penya és l'escriptor de Rafelbunyol amb una trajectòria literària que abasta tant la prosa com la poesia. Aquest poemari és un reconeixement i també homenatge al músic Pep Laguarda, al seu poble i la seua gent en un treball on està molt present l'entorn natural de Rafelbunyol així com alguns hàbits i costums dels seus pobladors" afirma Alicia Piquer.

"Emmarquem aquesta presentació com un dels actes del 9 d'octubre reafirmant la voluntat de donar rellevància als creadors i creadores locals i donar-los el reconeixement que tenen més enllà del nostre univers més proper" declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Per mitjà del sonet, "Cims i abismes" explora l'ànima humana en relació amb el seu entorn més pròxim i consubstancial. Un entorn pròdig d'objectes inanimats i d'éssers plens de vida, de terra, de vent, de foc i d'aigua, d'allò que encara resta de natural en aquest món postís i tecnològic. Composicions que mantenen un elevat rigor en la mètrica i la rima, però que alhora cerquen vies singulars d'innovació i avantguarda, amb el trencament, el qual cal, del sentit més íntim del vers.

Destacats