L'alumnat de Belles arts de la UPV inaugurarà la seua mostra de pintura en la Casa de la Cultura de Rafelbunyol

Guardar

Cartell del club 40
Cartell del club 40

L'alumnat de l'Escola Sènior de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València inaugurarà demà la seua mostra de pintura a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura de Rafelbunyol.

La nostra localitat serà la primera seu d'aquesta exposició itinerant que recorrerà diferents punts de la Comunitat Valenciana. Una mostra promoguda entre la regidoria de Cultura amb Mila Carbonell i Esmeralda Aznar, alumnes d'aquesta Escola 40 del Politècnic i veïnes de la localitat.

"Poder estrenar aquesta mostra a Rafelbunyol és tot un orgull. Veure el talent local no sols reflectit en l'exposició sinó en la valoració de les seues arrels i que hagen sigut elles les que hagen proposat la nostra localitat com a inici d'aquesta gran experiència, diu molt de l'arrelament de la nostra ciutadania" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Una experiència nova per a aquest Club 40 que fa temps que volia exposar les seues obres i tot l'aprés en les seues classes, però que no trobava el moment de fer el pas i on veurem l'evolució de les tècniques i els diferents estils dels seus més de 30 participants.

"És una satisfacció veure com a través de la iniciativa de les mateixes alumnes puga'm portar endavant projectes col·laboratius amb institucions com la Universitat Politècnica, amb la qual hem fet ja uns altres projectes conjunts," assegura Alicia Piquer, regidora de Cultura.

Destacats