Puçol s'incorpora a la Xarxa de Platges Sense Fum

D'aquesta forma, se suma als municipis que han acordat senyalitzar una zona lliure de tabac per a preservar a la població i el territori dels efectes nocius i de les deixalles dels cigarrets

Guardar

Bandera de la Platja Sense Fums de Puçol
Bandera de la Platja Sense Fums de Puçol

Molts ajuntaments de la Comunitat Valenciana volen crear espais saludables per a la ciutadania, és a dir, promoure ambients per a augmentar la salut de les persones i per a preservar la salut del territori.

La secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, ha sigut l'encarregada de fer lliurament de la bandera a l'alcaldessa de Puçol, acompanyada dels regidors de l'equip de govern en la zona de la platja accessible, ja que és ací on anirà destinada la platja sense fum.

Amb aquesta iniciativa Puçol vol promoure i ajudar a les persones a gaudir d'una vida sense tabac i afavorir conductes exemplars per part de la població adulta que influïsquen de manera positiva en les xiquetes i els xiquets.

A més al mateix temps, respectar el medi ambient i fomentar la desnormalització del consum de tabac en la societat.

Per a reconéixer els municipis adherits anualment, les platges obtindran un distintiu, en aquest cas una bandera, que les acreditarà com una platja lliure de tabac.

Arxivat a:

Destacats