Torna la 'Música al Pati' al Centre Cultural de Massamagrell

El primer concert serà el de Matthieu Saglio Quartet i tindrà lloc hui a les 23 hores

Guardar

Cartell Música al pati
Cartell Música al pati

Després de l'edició d''Íntims Concerts', continuen els concerts de música en el Centre Cultural de Massamagrell amb 'Música al Pati', una de les activitats més esperades pels veïns i veïnes del municipi, ja que els permet gaudir de música en directe i a l'aire lliure.

"'Música al Pati' sempre és un èxit i aconsegueix omplir el pati del Centre Cultural. Esperem que aquesta edició siga igual de ben acollida que la de l'any passat i la nostra ciutadania gaudisca de les grans actuacions que ens esperen", comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

L'activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Massamagrell, compta amb tres concerts que tindran lloc els divendres a les onze de la nit, i donarà principi hui mateix amb l'actuació del violoncel·lista francés Matthieu Saglio Quartet.

Araceli Munera, regidora de Cultura, explica que "sempre s'intenta comptar amb grups valencians per a donar-los visibilitat en un món tan gran com el de la música, on és complicat fer-se un buit".

Els concerts continuaran el dia 24 amb el dueto valencià Laura Esparza i Carlos Esteban, i finalitzaran l'1 de juliol amb Boira, el grup musical nascut en 2018 i format per joves de Massamagrell i La Pobla de Farnals.

Arxivat a:

Destacats