Massamagrell reorganitza les seues àrees de govern amb l'entrada del nou regidor Edmundo Boria

Guardar

Presa de possessió Edmundo Boria
Presa de possessió Edmundo Boria

Edmundo Boria Bolinches ja és oficialment regidor de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Massamagrell. La presa de possessió es va produir el divendres passat, 5 d'agost, en el ple extraordinari convocat a les tres i mitja de la vesprada.

Després de la marxa del socialista Damián Crespo per qüestions laborals, Boria entra en el consistori com a titular de la 2a Tinença d'Alcaldia.

Amb la incorporació del nou regidor, l'alcalde ha reorganitzat les àrees de govern, delegant en Boria l'Àrea Econòmica i de Seguretat Ciutadana, que comporta fer-se càrrec de les matèries i serveis d'Hisenda, Policia i Protecció Civil, Ocupació, Promoció Econòmica, Formació, Indústria, Mercat i Projectes Europeus/Smart City.

Amb aquesta organització, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i la regidora Nina Sepúlveda, modifiquen part de les seues responsabilitats, deixant arrere algunes de les àrees que portaven fins ara per a encarregar-se de Règim Interior, Cementeri i Neteja Viària, en el cas de Gómez, i Serveis Municipals i Parcs i Jardins en el cas de Sepúlveda.

Com la resta de regidors i regidores del govern local, Boria també s'encarregarà de la canalització dins de l'administració municipal de totes les incidències que puguen produir-se en el funcionament dels serveis públics municipals en l'àmbit d'una zona determinada del municipi, si escau del Barri de la Magdalena, zona oest.

Arxivat a:

Destacats