Massamagrell rebrà més de 21 mil euros per a lluitar contra la violència de gènere

Amb aquesta ajuda el municipi podrà comptar amb punts violetes en les seues Festes Majors de setembre

Guardar

Punt violeta a Massamagrell
Punt violeta a Massamagrell

El Ministeri d'Igualtat ha atorgat a l'Ajuntament de Massamagrell una ajuda per a executar actuacions destinades a la promoció de la igualtat entre homes i dones o contra la violència de gènere.

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publicava ahir, dimarts 2 d'agost, la quantia de crèdit a favor de cadascuna de les entitats locals sol·licitants, destinant al municipi de l'Horta Nord un total de 21.210,51 euros.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, expressa la seua alegria "per rebre nous fons que permetran a l'Ajuntament continuar duent a terme accions per a lluitar contra la violència de gènere i algun dia aconseguir combatre-la".

Araceli Munera, regidora d'Igualtat, comenta que "la recepció d'aquesta ajuda permetrà a la Regidoria d'Igualtat organitzar més activitats de les previstes i perseguir el seu objectiu de ser un poble més igualitari i segur per a les dones".

Segons la resolució del BOE, aquests fons abastaran les actuacions compreses entre l'1 de juliol de 2022 i el 30 de juny de 2023, per tant, Massamagrell podrà destinar part d'aquesta ajuda a la instal·lació de punts violetes en les seues Festes Majors de setembre, i també a esmenar el cost que han suposat els punts violetes de les Festes Fundacionals de juliol.

Amb la quantia restant, el consistori continuarà executant les polítiques que va posar en marxa fa ja diversos anys, reforçant la lluita contra la violència de gènere a través de diferents accions com a tallers, formacions o campanyes, entre altres activitats, i desenvolupant els projectes de VIOGEN contemplats en el III PMIO.

Destacats