Massamagrell llança el VI Concurs de disseny de la samarreta per a les Festes Majors de 2022

Guardar

Cartell del concurs de samarretes de Massamagrell
Cartell del concurs de samarretes de Massamagrell

Per sisé any, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Massamagrell ha llançat el Concurs de disseny de la samarreta per a les Festes Majors, que se celebraran a la fi del mes de setembre.

Com cada any, el veïnat de Massamagrell podrà lluir aquesta samarreta que commemora les Festes Majors del poble durant el dia de la tradicional 'Baixà de caixons', les paelles o la torrà, entre altres dies. Una tradició ja instaurada al municipi i en la qual enguany qualsevol persona de la localitat pot ser partícip.

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, comenta que "la iniciativa té l'objectiu que siga una persona del municipi la que dissenye el dibuix", i afig que aquesta idea "va tindre molt bon acolliment en les passades edicions, per la qual cosa enguany es promou de nou".

"Igual que altres anys, els dissenys que complisquen les bases i entren en concurs, seran exposats al Centre Cultural perquè les persones empadronades a Massamagrell majors de 16 anys puguen votar-les, presentant sempre el seu DNI", explica Nina Sepúlveda, regidora de Festes.

El disseny guanyador obtindrà 250 euros de premi, i podrà presentar-se al concurs tota persona major de 16 anys, empadronada a Massamagrell que actue en representació de si mateixa de manera personal.

Les bases estan disponibles a la pàgina web de l'Ajuntament de Massamagrell (https://bit.ly/vi_concurs_samarretes_festes_massamagrell) i el termini de presentació dels dissenys finalitzarà el 18 de juliol a les 13.30 hores.

Arxivat a:

Destacats