Massamagrell instal·la quatre fonts d'aigua pròpies gràcies al Pla Reacciona de la Diputació de València

Guardar

Ayuntamiento de Massamagrell
Ayuntamiento de Massamagrell

A través de l'Estratègia Reacciona de la Diputació de València, l'Ajuntament de Massamagrell ha monitorat el sistema de proveïment i clavegueram municipal, i ha connectat a ell les quatre fonts refrigerades d'aigua que ha instal·lat en el consistori.

Per a dur a terme aquesta acció de millora del cicle integral de l'aigua, l'Ajuntament ha comptat amb l'empresa Global Omnium i el finançament de la Diputació de València. Les obres i el subministrament de les fonts, sumats els 14.509,10 euros aportats pel consistori, ascendeixen a un total de 48.363,66 euros.

Segons explica l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: "La Diputació de València ha finançat 33.854,56 euros, la qual cosa suposa el 70% de l'actuació, i l'Ajuntament ha proporcionat el 30% restant". I afig que "amb aquests diners també s'han pogut instal·lar aparells de telemetria per a controlar el pou dels Germanells. Hem sol·licitat amb el nou Pla Reacciona, continuar instal·lant noves fonts en més edificis municipals".

Les fonts d'aigua amb les quals comptava l'Ajuntament de Massamagrell seran substituïdes per aquestes noves, permetent així estalviar tota la despesa que comportaven les garrafes d'aigua que se subministraven per a ús del personal funcionari i persones que visiten l'ajuntament per a fer qualsevol tràmit.

Per a Raquel Gómez, regidora d'Urbanisme i Desenvolupament Sostenible: "La instal·lació d'aquestes fonts permetrà complir amb alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, com són reduir la petjada de carboni i el foment de l'ús de l'aigua de l'aixeta".

Des del consistori recalquen que bevent aigua de l'aixeta tractada, es millorarà la qualitat de vida, evitant així carregar garrafes pesades, estalviant en la compra i contribuint a ser més sostenibles amb la reducció dels envasos de plàstic associats al consum d'aigua embotellada.

Arxivat a:

Destacats