Massamagrell dona per finalitzada la seua Escola d'Estiu 2022

Guardar

Escola estiu Massamagrell 2022
Escola estiu Massamagrell 2022

Com cada any, a la fi del mes de juliol, l'Escola d'Estiu de Massamagrell tanca les seues portes després d'un mes de treball i gaudi amb les xiquetes i xiquets del municipi. Per a finalitzar el present curs de l'escola estiuenca, el divendres passat, es van acomiadar del col·legi fins al mes setembre, quan es reprendran les classes regulars.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de 340 xiquetes i xiquets que han pogut gaudir de diferents activitats preparades per a ells i elles, que en la seua gran majoria consisteixen en jocs esportius, jocs preesportius, dinàmiques, cançons, balls, activitats en grup, jocs d'aigua i piscina.

En l'acte de tancament i comiat, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va voler destacar i agrair "el treball dels monitors i monitores que han estat al capdavant enguany, i amb els quals l'alumnat ha gaudit, aprés i compartit experiències des de principis del mes de juliol".

Araceli Munera, regidora d'Educació, posa l'accent que "és la primera vegada en la història, que l'Escola d'Estiu de Massamagrell és totalment gratuïta, la qual cosa ha sigut un alleujament important per a totes les famílies, cosa que s'ha aconseguit gràcies a la subvenció del Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat".

Des del consistori fan una bona avaluació d'aquesta edició, que a més de garantir la conciliació de les famílies, els ha ajudat econòmicament amb l'estalvi de 80 euros per xiquet o xiqueta.

Arxivat a:

Destacats