La IV 10K Cantallops de Massamagrell tancarà el V Circuit Caixa Popular l'Horta Nord

Divendres passat 24 de març va tindre lloc a Puçol la cerimònia inaugural del V Circuit Caixa Popular de l'Horta Nord que finalitzarà, un any més, a Massamagrell

Guardar

Imatge de la cerimònia Circuit de l'Horta Nord en Massamagrell
Imatge de la cerimònia Circuit de l'Horta Nord en Massamagrell

Un acte que arranca aquest pròxim 1 d'abril en el municipi valencià de Puçol, i que finalitzarà un any més a Massamagrell el diumenge 5 de novembre.

L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Puçol, Paz Carceller, i el vicepresident tercer de la Mancomunitat i responsable de l'àrea d'Esports, Paco Gómez, alcalde de Massamagrell; al costat de diferents patrocinadors i responsables públics dels municipis que conformen la Mancomunitat de l'Horta Nord.

Les inscripcions per a accedir a la totalitat del Circuit estaran obertes fins dimecres que ve 29 de març a les 23.59 hores i es poden realitzar a través del següent enllaç: https://www.cronorunner.com/inscripcioncircuito.php?ref=47, encara que una vegada acabat el termini d'inscripció a la totalitat del circuit, els interessats/as podran apuntar-se a la carrera que desitgen en qualsevol moment de l'any.

Aquest mateix dissabte 1 d'abril s'inaugurarà el V Circuit Caixa Popular Horta Nord amb la celebració del XXIII Gran Fons de Puçol.

Les 10 proves que formen el circuit es disputaran al llarg de l'any fins a arribar al diumenge 5 de novembre, on la IV 10K de Massamagrell acollirà l'últim arc de meta pel qual passaran els runners.

Enguany a més, està la novetat del circuit jove, per a incentivar i sumar nous atletes a aquesta pràctica saludable amb carreres més curtes.

El club d'Atletisme Cantallops de Massamagrell, que organitza l'última prova, va estar present en la gala, acompanyats per l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i del regidor de Seguretat Ciutadana, Edmundo Boria.

Destacats