Finalitza amb èxit el primer Campus Jove de Massamagrell

La festa de l'espuma, els tallers de cuina i de YouTube, i l'excursió a Aquarama han sigut algunes de les activitats que han realitzat al voltant de 50 joves

Guardar

Fi del primer Campus Jove de Massamagrell
Fi del primer Campus Jove de Massamagrell

El divendres passat, 15 de juliol, es va donar per finalitzat el Campus Jove de Massamagrell, una iniciativa dirigida a joves a partir de 13 anys amb ganes de realitzar activitats de tota classe durant la primera quinzena de les seues vacances estivals.

Durant dues setmanes, les persones que han format part del campus han gaudit de diferents activitats pensades per a la seua edat com la festa de l'espuma, els tallers de grafiti, de cuina, de YouTube i de TikTok, i diverses excursions, entre elles, una al parc aquàtic Aquarama, en Benicassim.

Segons l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, "s'ha plantejat com una oportunitat d'oci per a aquells i aquelles joves que ja no tenen edat de participar en l'Escola d'Estiu i volen ocupar les seues estones lliures aprenent noves experiències".

D'altra banda, la regidora de Joventut, Araceli Munera, ha confirmat que el campus "ha sigut un èxit total" i ha ressaltat que "el mateix alumnat que ha participat ens ha donat les gràcies per organitzar-ho i ens ha felicitat per haver-li donat l'oportunitat de passar-ho tan bé".

Pràcticament, totes les activitats s'han concentrat en l'Espai Jove, i les 50 persones inscrites, han realitzat el campus de forma totalment gratuïta gràcies a la subvenció del Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat.

Arxivat a:

Destacats