L'ecoparc de Massamagrell rep més de 3.000 visites en el segon trimestre de 2022

Guardar

 ecoparc de Massamagrell
ecoparc de Massamagrell

L'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE), ha fet públiques el nombre de visites que han rebut cadascun dels ecoparcs pertanyents a la xarxa de l'Àrea Metropolitana de València en el segon trimestre de 2022, així com la quantitat de residus depositats en general.

Segons aquest balanç, l'ecoparc de Massamagrell ha rebut 3.072 visites a les seues instal·lacions des del mes d'abril fins a finals del mes de juny, la qual cosa suposen un 6,11% més de visites que en el mateix trimestre de l'any passat, en el qual van ser un total de 2.895.

Per a Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, "són unes dades bones perquè reflecteixen que l'evolució és favorable i això contribueix a avançar cap a una vida més sostenible, sempre conscienciant tant a empreses com particulars de la importància que té reciclar".

Del total de 20 ecoparcs fixos que conformen la xarxa de l'Àrea Metropolitana de València, 10 d'ells han superat el seu nombre de visites respecte a 2021 i altres deu l'han baixat, sent la ciutadania de Massamagrell una de les quals més visites ha fet al seu ecoparc i situant-lo en tercera posició per sota d'Albal (10,66%) i Sedaví (7,38%).

Arxivat a:

Destacats