David Cuesta guanya el VI Concurs de Disseny de la Samarreta de Festes 2022 de Massamagrell

"Calderes a Massamagrell" és el lema de la il·lustració

Guardar

David Cuesta, ganyador del concurs de disseny de la Samarreta de Festes 2022 de Massamagrell
David Cuesta, ganyador del concurs de disseny de la Samarreta de Festes 2022 de Massamagrell

Massamagrell ja té disseny per a la seua samarreta de Festes 2022. Sota el lema "Calderes a Massamagrell", la il·lustració del massamagrellenc David Cuesta ha sigut la triada perquè els veïns i veïnes del municipi la lluïsquen en les festes majors que es desenvoluparan a la fi de setembre i principis d'octubre.

Dels 13 dissenys presentats al concurs d'enguany, el jurat -format per l'alcalde de Massamagrell, la regidora de Festes i el president de l'Agrupació de Penyes de Massamagrell- va triar a tres finalistes, que han sigut els que el veïnat ha pogut votar al llarg de cinc dies en el Centre Cultural Joan Fuster i Ortells.

Tots els dissenys que han entrat en concurs han sigut exposats al costat dels tres finalistes, i una vegada finalitzat el període de votacions, ahir dilluns 25 de juliol, es va procedir a l'obertura de l'urna per al recompte dels vots, quedant guanyador "Calderes a Massamagrell" amb un 45% dels vots. El segon classificat va ser "Festes d'Or 2022" amb un 36% dels vots, i "Desitjant les anhelades festes!" va obtenir la tercera posició amb el 19% dels vots.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, comenta: "Estem molt agraïts per la participació i el bon acolliment que ha tingut el concurs enguany". I desvela que "el color escollit per a la samarreta d'enguany és el verd".

Per la seua banda, la regidora de Festes, Nina Sepúlveda ha donat "l'enhorabona a David Cuesta i les gràcies a la resta de persones que han participat en aquesta edició".

El guanyador ha sigut premiat amb 250 euros, i els veïns i veïnes de Massamagrell que vulguen comprar la samarreta poden fer-ho fins al divendres 29 de juliol de 10 a 13 hores en el Centre Cultural, i el dijous també de 18 a 20 hores.

Arxivat a:

Destacats