'Territori Gamer' arriba a l'Espai Jove de Foios aquest cap de setmana

La cita estrela dels videojocs a Foios estrena ubicació i comptarà amb dues jornades de tornejos i zona de joc lliure

Guardar

Territori Gamer
Territori Gamer

L'Espai Jove de Foios arrancarà el seu programa d'oci juvenil de novembre amb una nova edició de 'Territori Gamer'. La cita anual per als jugadors i jugadores de videojocs se celebra el divendres 10 i dissabte 11 de novembre i acollirà diferents tornejos i zona de joc lliure.

El divendres dia 10, hi haurà torneig de Super Smash Bros i de Mario Kart Deluxe a les 17.00 hores; mentre que el dissabte 11 a les 11.00 hores començarà el torneig d'FC 24 i a les 16.00 hores serà el torn del torneig Rocket League. Els i les jugadores hauran de participar a primera hora en un circuit d’entrenament funcional físic per a fomentar l’activitat física i els hàbits de vida saludable. 

Cartel Territori Gamer 2023

Cartel Territori Gamer 2023

Paral·lelament, els qui ho desitgen podran gaudir de zona de joc lliure amb videojocs de GT Sport, Play Station 5, Nintendo, Just Dance, zona retro i realitat virtual el divendres de 17.00 a 21.00 hores i el dissabte d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

El regidor de Joventut de Foios, Paco Serrano, ha animat "a totes i tots els joves de Foios a gaudir de dos dies de videojocs en aquesta cita que tant triomfa des de la seua posada en marxa en 2019, i que precisament sorgeix a partir de la participació activa d'ells i elles".

Per a participar en la trobada, que se celebra per primera vegada en l'acabat d'inaugurar Espai Jove, tan sols s'haurà d'aconseguir l'entrada gratuïta en la pàgina web omegawg.com.

 

 

Destacats