Foios presenta a la ciutadania el projecte del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini

Guardar

Recreació del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios
Recreació del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios

L'alcalde de Foios, Sergi Ruiz, i el regidor d'Educació, Juanjo Civera, han presentat a la ciutadania el projecte de construcció del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini, que començarà de manera imminent.

L'acte s'ha celebrat aquest dijous, 1 de febrer, a la Casa de Cultura de Foios, i ha comptat amb l'arquitecta municipal i representants de l'empresa encarregada del projecte i construcció, COR. Famílies de l'alumnat i ciutadania van assistir a conéixer tots els detalls i a plantejar els seus dubtes.

Així, Ruiz, Civera i l'empresa adjudicatària han donat a conéixer la distribució de tots els edificis que conformaran el nou centre i han anunciat que les obres començaran de manera "imminent", començant per la construcció del pati provisional.

Posteriorment, es tancarà el pati actual, on se situarà el nou col·legi, i a poc a poc anirà prenent forma aquesta infraestructura sostenible i amb noves àrees i espais per a la comunitat educativa. El projecte, segons ha recordat Ruiz, s'emmarca en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

El regidor d'Educació, Juanjo Civera, ha explicat que "és una alegria poder donar forma per fi a aquesta reivindicació històrica, que permetrà a l'alumnat formar-se amb unes infraestructures dignes i adaptades a les seues necessitats i a les del professorat".

Destacats