Foios modernitza les seues àrees empresarials amb una nova inversió de 370.000 euros

En els últims 4 anys s’han invertit 1,3 milions d'euros en les àrees empresarials del Molí i la Jutera mitjançant l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial

Guardar

Obres a la Jutera
Obres a la Jutera

L'Ajuntament de Foios continua amb la millora i la modernització de les seues zones industrials. Gràcies a una nova inversió de l'IVACE, aquesta setmana han començat dues inversions per valor de 370.000 euros a les àrees empresarials del Molí i de la Jutera. Gràcies a aquestes ajudes de la Generalitat, en els últims quatre anys s'han destinat un total d'1,3 milions d'euros que han permés importants actuacions de modernització en els polígons de la localitat.

Concretament, al polígon del Molí es continua el carril de ciclovianants al costat de la via des del sòl residencial fins al polígon, a més d'una instal·lació recreativa per a joves en la zona enjardinada del Molí. En tot el recorregut d'aquesta vorera ciclopeatonal es generarà un espai lineal amb arbratge. A més, es reasfalten zones deteriorades, es renova l'enllumenat amb tecnologia led i es porten a terme millores en la xarxa pluvial i en la senyalització viària.

En el cas de la Jutera, s'està executant l'ampliació de la vorera situada en el marge nord del carrer Vicente Ruiz El Soro, on està el Consum, desplaçant els escocells i repavimentant la calçada. Així mateix, es millora la xarxa d'aigua potable amb la substitució de la xarxa de fibrociment per conduccions de fundició, es replanten els arbres fora de la vorera i es millora la senyalització viària.

L'alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha destacat que "per quart any, la Generalitat Valenciana, a través de l'IVACE, ens ha concedit el 85% de les ajudes que hem sol·licitat, la qual cosa ens permet continuar modernitzant i actualitzant els polígons del Molí i la Jutera, dues zones clau per al desenvolupament del nostre municipi".

Destacats