Foios instal·la tres nous desfibril·ladors

Guardar

Desfibril·lador Foios
Desfibril·lador Foios

La Regidoria de Participació Ciutadana de Foios ha instal·lat aquest dimecres tres nous desfibril·ladors a la Casa de Cultura, la Piscina i la biblioteca del Centre Social. A més, pròximament es realitzaran formacions per a conéixer el seu ús i actuar en cas d'emergència.

Foios es consolida així com municipi càrdio-segur, ja que aquesta incorporació se suma als altres tres dispositius instal·lats des de 2016 en un vehicle de la Policia Local, al costat de la porta principal de l'Ajuntament i en el Poliesportiu.

"L'objectiu és oferir assistència d'urgència necessària a la persona afectada durant els primers instants d'un episodi cardíac fins a l'arribada dels serveis mèdics d'emergència. És molt important, perquè aquestes situacions lamentablement ocorren més del que creiem i ja en 2018 un Policia Local va poder salvar a un veí", assenyala Emma García, regidora de Participació Ciutadana.

Aquesta actuació segueix les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), la Federació Mundial de Cardiologia i la Direcció General de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat i també forma part de les propostes executades des del Consell de Participació Ciutadana de Foios.

Destacats