Foios obri les inscripcions gratuïtes per al programa ‘Reforç educatiu per a Secundària’

Guardar

CEIP Rei en Jaume
CEIP Rei en Jaume

La regidoria d'Educació de Foios ha obert el termini per a inscriure's a l'activitat extraescolar gratuïta 'Reforç educatiu per a Secundària', una iniciativa dirigida a joves d'entre 12 i 18 anys escolaritzats en la localitat.

El regidor d'Educació de Foios, Juanjo Civera, ha explicat que "l'objectiu del programa és reforçar els continguts de les assignatures que més costen a l'alumnat participant i orientar-los en l'elaboració dels deures i tasques de l'institut".

'Reforç educatiu per a Secundària' organitza tres grups: un de 1r i 2n d'ESO, un altre de 3r i 4t i un altre de 1r i 2n de Batxillerat. Tots tres tenen diferents sessions per a reforçar continguts de matemàtiques, ciències naturals, física, química, valencià, castellà, ciències socials, història, geografia, etc.

Aquesta activitat extraescolar es realitza entre novembre de 2023 i juny de 2024 en el CEIP Rei En Jaume i la imparteix l'Acadèmia Eureka i l'Acadèmia Paidos. Per a participar, tan sols cal inscriure's de manera gratuïta a través d'https://forms.gle/yuFj3bf64YWEai6f8.

 

Destacats