Foios Ciutat Educadora celebra les VII Jornades del 28 de novembre a l'1 de desembre

Guardar

Programació Foios Ciutat Educadora
Programació Foios Ciutat Educadora

Els xiquets i xiquetes de Foios tornaran a acomiadar novembre un any més amb les VII Jornades Foios Ciutat Educadora, un programa d'activitats en diferents espais culturals i educatius del municipi que té com a objectiu fomentar l'educació a través del respecte, el reciclatge, la lectura o el teatre.

"Les activitats se celebren entre dimarts, 28 de novembre, i divendres, 1 de desembre, amb l'objectiu d'acostar als més xicotets i xicotetes valors tan importants com la importància de cuidar el medi ambient, la perseverança, l'assertivitat o el propi dret a tindre una educació de qualitat", ha explicat Juanjo Civera, regidor d'Educació i Infància de Foios.

Així, dimarts 28 de novembre arranquen les VII Jornades Foios Ciutat Educadora amb un taller pràctic de disciplina positiva per a educar des del respecte i la connexió, amb Andrea Mares i Lorena Garcia. Serà a les 18.00 hores a la Casa dels Artillers i requereix inscripció prèvia a través del correu [email protected].

Dimecres a les 19.00 hores, a la Casa dels Artillers, l'escriptora i guanyadora del Premi Nadal 2014, així com finalista del Premi Planeta en 2010, presentarà el seu nou llibre, 'El corazón imprudente'. Una novel·la d'amor i desamor, fidelitat, por i valentia que mostrarà al públic la importància d'afrontar els reptes de la vida, confiar en un mateix i ser perseverants, que podrà adquirir-se allí mateix amb un punt de venda de Metrocòpia.

També dimecres i dijous, el CEIP Rei En Jaume i el CEIP Mare de Déu del Patrocini realitzaran, a les 10.00 hores, un taller de reciclatge dirigit a l'alumnat de 3r i 4t de Primària.

La Casa de Cultura de Foios clausurarà la setena edició de les jornades amb la lectura del manifest pel Dia Internacional de Ciutats Educadores, on es destacaran tots els valors que comporta una educació de qualitat per a totes i tots.

La companyia JM Gestión Teatral serà l'encarregada de sorprendre el públic escolar del CEIP Mare de Déu del Patrocini i del CEIP Rei En Jaume amb el seu espectacle 'Clic'.

Destacats